Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

CTRL+V=Copy+Paste

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
ηασмι cℓαяк ♔
Admin
ηασмι cℓαяк ♔

Broj poruka : 166
Datum upisa : 21.12.2009
Godina : 28

CTRL+V=Copy+Paste Empty
PočaljiNaslov: CTRL+V=Copy+Paste   CTRL+V=Copy+Paste EmptySre Dec 23, 2009 4:48 pm

msm da je svima jasno sta treba ovde da rade Razz

Prijem Kalendar FAQ - Često Postavljana Pitanja Traži Lista članova Korisničke grupe Profil Nemate novih poruka Odjavi se [ - ѕнσραнσℓι¢ - ]
Nazad na vrh Ići dole
https://90210-serbia.forumsr.com
I ♥ ME
*We're Not in Kansas Anymore*
I ♥ ME

Broj poruka : 20
Datum upisa : 24.12.2009

CTRL+V=Copy+Paste Empty
PočaljiNaslov: Re: CTRL+V=Copy+Paste   CTRL+V=Copy+Paste EmptyČet Dec 24, 2009 5:17 pm

You're like my first bad habit
I can't live without it
I can't give you up, give you up
And even though you're trouble
I come back for double
I can't say enough is enough
I'm a part of you, you're a part of me
And I know it's wrong but I can't get free
You're like my first bad habit
How am I gonna give you up?
Nazad na vrh Ići dole
GossipGirl
GossipGirl

Broj poruka : 35
Godina : 29

CTRL+V=Copy+Paste Empty
PočaljiNaslov: Re: CTRL+V=Copy+Paste   CTRL+V=Copy+Paste EmptyPet Dec 25, 2009 8:27 pm

Fernando Verdasco (Madrid, Španjolska, 15. listopada 1983.), španjolski tenisač.

Trenutno drugi najbolje plasirani španjolski tenisač. Tenis je počeo trenirati sa samo četiri godine, a sa samo osam godina dobiva svog osobnog trenera. Najveći uspjesi su mu osvajanje dva turnira (Valencija 2004. i Umag 2008. godine). Na Grand Slam turnirima je najdalje dogurao 2009. godine, ušavši u polufinale Australian Opena, gdje je izgubio od Rafaela Nadala (7:6(4), 4:6, 6:7(2), 7:6(1), 4:6).
Nazad na vrh Ići dole
http://rnadal4ever.forumotion.net
Dakitza
Dakitza

Broj poruka : 2
Datum upisa : 31.12.2009

CTRL+V=Copy+Paste Empty
PočaljiNaslov: Re: CTRL+V=Copy+Paste   CTRL+V=Copy+Paste EmptyČet Dec 31, 2009 3:11 pm

[You must be registered and logged in to see this link.]
Nazad na vrh Ići dole
GossipGirl
GossipGirl

Broj poruka : 35
Godina : 29

CTRL+V=Copy+Paste Empty
PočaljiNaslov: Re: CTRL+V=Copy+Paste   CTRL+V=Copy+Paste EmptyČet Dec 31, 2009 4:35 pm

Da su stvari krenule drugim tokom, donedavno prvi reket sveta Rafael Nadal danas bi možda išao stopama svog ujaka Miguela Angela Nadala, čuvenog odbrambenog igrača FK Barselone koji je za katalonski klub odigrao više od 200 utakmica i 62 puta nastupio za špansku reprezentaciju.

“Da budem iskren, to je lako moglo da se desi,” kaže Rafael. “Svojevremeno sam trenirao i fudbal i tenis. Moji roditelji su se brinuli da ću popustiti u školi ako se previše budem bavio sportom pa su mi rekli da moram da izaberem između fudbala i tenisa. Bio sam veoma dobar fudbaler. Igrao sam u napadu. Ali oduvek sam osećao da je tenis sport za koji sam predodređen.”

Pokazalo se da je u pitanju mudra odluka ali Nadalova ljubav prema fudbalu jaka je i dan-danas, pa se teniski superstar često može videti kako “pika” bubamaru u pauzama između mečeva na velikim turnirima, poput onog u Indian Wellsu.

“Na pojedinim turnirima imam priliku malo da zaigram između dva gola,” priznaje popularni Rafa. “U Indian Wells postoji jedan ogroman travnjak na kome se mnogi teniseri skupe da odigraju partiju fudbala – u pitanju je sjajna zabava a najbolji među nama su Južnoamerikanci. Ali ne smemo da igramo previše jer postoji mogućnost da se povredimo, pa zbog toga najčešće igram golf.”

Iako je u tenisu kao sportista ostvario sve svoje snove, Rafael na kraju kaže da mu nedostaje timski duh kolektivnih sportova:

“Ono što volim kod fudbala je timska igra. Tenis je individualni sport u kome nemate osećaj zajedništva i timskog duha kao u fudbalskoj ekipi. Zbog toga mnogo volim da igram u Davis Kupu – tada predstavljamo Španiju kao tim.”
Nazad na vrh Ići dole
http://rnadal4ever.forumotion.net
Sponsored content

CTRL+V=Copy+Paste Empty
PočaljiNaslov: Re: CTRL+V=Copy+Paste   CTRL+V=Copy+Paste Empty

Nazad na vrh Ići dole

CTRL+V=Copy+Paste
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: OFF :: Igrice-
Skoči na: